perjantai 10. helmikuuta 2017

10.2. Arkisoppaa

Viikolloppu ei sit riittänykkää sairastelulle, vaa keskiviikkoon asti piti vääntelehtii. Maha kipee ja olo kehno. Ihmeen pitkää kesti. Ej kiva.

Tietysti pakkaset tuli viel sotkemaa loppuviikonki harrastussuunnitelmii, nii ei oikeestaa hampaita naurata menny  liki parin viikon pätkä. Muutama kevyt lenkura ei iha vastaa sitä mitä toivoin. Uus viikolloppu siintää jokatapaukses eessä, nii uutee nousuun vaa.

Funtsinu nyt muutaman viiko melko paljo fillarimatkailun kamoja kesäloman reissuu. Mitä oikeesti tarttee mukaa ja mitkä eijoo välttämättömii, vaa pelkästää kivoja. Veri vetää ultrakeventelyyn, vaikkei siinä ehkä mitää järkee ookkaa.

Vaatepuoli on melko helppo arpoo aiempie kokemuste pohjalta. Samoi sähköhärpäkkeet ja varaosat. Aina ollu mukana liikaa ja osin vääriäki. Nyt kuvittele oppineeni kantapää kautta mitä oikeesti tartten.

Majote onki hankalampi. Teltta vai riippari ja tarppi vai tarviiks ollenkaa...? Euroopassa hotelleiss majottumine periaatteess helppoo, mut osuuks sopivaa aina kohalle ? Etukätee jos varais, nii sillo sitoo reiti ja aikataulun kiinni. Ei hyvä. Pitää varmaa kevää aikana varautuu kaikkee ja testailla kesällä muutaman kerra eri vaihtoehtoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti