lauantai 12. joulukuuta 2015

12.12.

Uutta pukkaa :)

Kaverin kanssa tehtiin syksyllä 2014 "herrasmiessopimus" osallistumisesta mainospuheiden mukaan Euroopan kovimpaan brevettiin, kuntopyöräilytapahtumaan. http://www.bormio.eu/event/veb-valtellina-extreme-brevet/?lang=en

Ensi kesälle näyttäisi hyvin osuvan tuo reissu ja kirjeenvaihto Italiaan on aloitettu. Melkoista touhua noiden etelän elävien kanssa...Eilen sain meiliä:"Ciao. Tarkka ajankohta ei ole vielä selvillä, ehkä se on nettisivuillakin ilmoitettu 18.-19.6. mutta ota yhteyttä ensi kuussa, niin kenties tiedän varmemmin." Ei voinu ku nauraa. Onhan tästä vielä 6 kk aikaa :)

No, ehkä parempi kun ei ala huutelemaan, ku en oo koskaan tuommoista tapahtumaa ollu järkkäämässä. Voi vaikka olla jonkimmoisia haasteita saada lupia, jos jollain tavalla "suljetaan" tai muuten sotketaan useamman solatien normaalia liikennettä...?

Samapa tuo minulle. Sopimus on tehty ja sen lunastaminen ei ole muutamasta viikosta kiinni, kun muutakaan ohjelmaa en vielä ensi kesäksi ole varmistanut. Voin pitää muut jutut vielä pari kuukautta auki ja odotella VEB2016 varmistumista.

Valmistautuminen settiin alkoi oikeastaan syyskuussa 2014 ollessani kesälomaretkellä juuri samalla seudulla. Ajoin yhden pidemmän lenkin ~140 km/ 4500nm ja kuolin :) Paksulle pojalle kävi karusti selväksi, että painovoimaa vastaan ei huonolla kunnolla kannata tapella. Pitkää rauhallista lenkkiä pitää tehdä runsaasti ja vähintään yhtä tärkeätä on vähentää mukana raahattavaa massaa.

Pyörä vaihtunut monta sataa grammaa kevyempään :) ja vaihteisto päivitetty sellaiseksi, että riittävän pieni välitys löytyy varmasti. Lenkuraakin tullu ajeltuu ja kunto sitä myöten paranempaan päin. Myöskään "perinteistä" useamman kuukauden totaalitaukoa ei viime kesän jälkeen tullut, joten siitäkin kohtaa olen menossa oikeaan suuntaan.

Mutta, mutta...maaliskuussa aloitettu kuskinkevennysprojekti vielä vaiheessa. Pitkä matka jo tultu, mutta vielä on taivalta edessä. Muutama kuukausi on vielä aikaa kevennellä oloa ja rauhassa rakentaa pohjaa, mutta pikkuhiljaa on alettava valmistautua systemaattisemmin tai kesäkuussa ei hyvä hytky :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti