lauantai 2. tammikuuta 2016

2.1.2016 Joulu lusittu ja vuosi vaihtunut.

Osu melko hyvään saumaan muutamat ylimääräiset vapaapäivät. Ollu haastavaa motivoida itteni lenkille ja sohva vieny liian usein voiton. Nyt on kuitenkin hyvä fiilis ja intoa täynnä. Näköjään vaatii veronsa, ku muussa elämässä on kylliksi tapahtumia. Vaik tietää ett heti ku vaa lähtis ulos, nii tulis parempi olo, nii jotenki ei saa itteensä liikkeelle.

Muutama kevyt ulkoilu onneks tullu tehtyy ja "isona" juttuna tuli käytyy viime vuonnakin juoksulenkillä. 30.12. löysin lenkkarit kaapin perältä ja tunnin liihotin, hah, pururadalla :) Kivaa oli kuitenki. Reidet oli viel eile rappusten oloset, mut yllätyin kuitenkin kuinka vähän koski. Saiskohan otettuu juoksuu säännöllisemminki viikkorutiineihin ?

Yks "lupauski" tuli tehtyy. Aloitin leuanvetohaasteen. Joka päivä järjestysluvun mukainen määrä leukoja, ei putkeen, vaa yhteensä vuorokauden aikana. Eile tein yhen ja tänää pitäis vetää sit kaks :) Kattoo kui pitkälle pääsee...Tammikuu voi viel olla suht helppo, mut josku helmi-maaliskuussa alkaa jo kyll vaatimaan hieman suunnitteluu, ett ehtii vetää kaikki.

Ens vkolla vois ehkä totisemmin alkaa kyttäämään Italian-pojan nettisivuja, jos vaikka lisäinfoo VEBistä alkais tippumaan. Epäilen, mut voiha ne yllättää :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti