maanantai 3. syyskuuta 2018

28.8. Muistisanoja

Karin kiekko, Bontragerin valo, rantatietä Velez-Malagaan, brittiturismia, tanskalainen Jose. Helppoo ajettavaa kiviseinäkylään.

29.8. Sahalaitatietä. Jorgen iskut ja vesikauppa. Hienoo rantatietä, ei-köyhille mestoja vs. kasvihuoneita. Lapset+ koirat -> kyljelleen. Oma moka. Myötätuuleen Roquetas de Mariin, loppusuora ja another pair of FDJ:n ajohousuja. Pitsaa mahantäydeltä ennen katsomopaikkaa. Poliisit vs. Security. Hatka, väliporukassa Molard, kestää kestää... Rojo tallille. Auto tööttää ku näkee. Tunnistavat😀. Almeriaan ja päivä täys.

30.8. Ajopäivä

Aikanen lähtö, hyvä aamupala, tuuli kääntyny vastaan, koitetaan. Liianki hyvä jalka. Motaripätkä ja suunnistusta kasvihuonesokkelossa. Pitkäks meni, mut pääseehä hiekkatietä. Ero tottumisessa merkkaa älyttömästi. Huh, silta. Caminoo vaa vähä. Jätskii ja viimeset punasen lehmän juomat evö. Rantsulle ja "tasaselle" tielle. Sama keskeneränen hotelli taas kuvaan. Kuumuus nakertaa. Aguilaksen läpäisy hurraavien ihmismuurien välissä ja pilliä soittavat poliisit. Kaupasta juomaa ja kiire takas. Richey hatkassa ja pitkä moikkaus. Tiimiauton normisetti 😊. Perään. Toistemme hukkaaminen käy helposti. Rauhallisesti vaan nii löytyy. Nousu on jyrkkä, isku tuima ja totaalisen väärinajoitettu. Tillintallin, eikä tiessä meinaa leveys riittää. Huipulla huokailuu, auto palaa takas ja antaa vettä. Hienoja ihmisii. Vanha herra. Laskettelua rannikolle ja parempaa hotellia pikkurahalla. Eka wok-mesta 😲.

31.8. Torreviejaan

Aamupala, kaupungista on aina vaikee päästä. Nousun alku, Jorgen isku ja vilkuilu. Kiusa se on pienikin ja lopullinen selkärangan naps. Tuttu mäki, nyt helpompi ku joskus. Laskettelua ja tasasta, vastatuuli, mut hyvin mennää. Perille ja taas wokkia 😀. Hyvää spekulointii neljän silmän taktiikalla.

1.9. Lepopäivä. Pari fillarikauppaa ja vaa pulloja 😇. Karin kokkaukset 😋. Ilmakompressiolahkeet on metkat, mut tuntuu hyvältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti