tiistai 5. kesäkuuta 2018

5.6.2018 Kesä meni

Toukokuu oliki sit kaikkie aikoje hienoi kelie puolee. Ei satanu tippaakaa ja hellepäivii. Aaahh...kyll maantiefillaristii hellittii. Helläks ajelin prceeniki. Ikinä ennoo ajanu toukokuulle noi palioo ja ennenkaikkee, ajamattomii päivii tuli vaa muutama.

Perinteine kilsakisa otti taas valtaansa ja heti Vapunpäivänä alotin räväkällä Saimaan kierrolla, eikä tahti siitä hiipunu. Kaikki vapaa-aika tullu vietettyy fillarin selässä ja pitkiä lenkkejäki useempi. Yön yli telttareissunki pääsin tekee, eli oppii ja ojennust tuli siihenki hommaa.

Kuukauvve kohokohta oli Randonneurs Finlandin järkkäämä Fleche-ajo, johon lähin ottaa kyytii Lappeerranna pojilta. Kurvailin aamulla sakkolenkin kautta Boulder Saimaalle, mist lähettii kolmee pellee ajelee reilun mutkan kautt Jyväskylää. Läpi yön sipisteltii ja seuraavana aamun, ku kurvatti hotellille saunoon, oli miu mittari mukaa matkaa taitettu 506 km. Pisin ikinä yhellä istumalla.

Kuun viimene päivä oli pikkuse väkisi tekemist, mut pakkosatase väänsin ja saín 3001 ;) km toukokuu saldoks. "Tavote" oli kyll satku päivään, nii vähä jäi hampaankoloo. Kostoks laiskottelusta alotinki sit kesäkuun ajamalla heti ekaan viikolloppuu Tampereen ja Porvoon kautta lenkuran. Hieno yö taas ja eläimii enemmä, ku koskaa yhelle reissulle. Hirvii, kauriita ja peuroi yseempaa otteesee, rusakoit tietty ja joku isompi ruskee lintu, ehkä teeri tai metso tai mitä näitä on. Joo, ja suuntäyveltä jotai pienii pahammakusii kans.

Ilmat osu kyll hyvi tuoho viime vkl retkee, ku tänää pihalla onki sit normaali kesäsää, +7 ja vettä vaakaan. Noh, pitelen pakollisia huilipäivii ja uskon, ett ennusteitte lupaus ensviikon lämpimist keleist pitää paikkasa, nii pääsee taas hyväll mielell kattelee asfaltinreunaa.

Aj nii. Loppukesä Espanjan reissu alkanu saamaa ensimmäisii suunnitelmii. Laitteli Karille ehotusta, ett ajeltas ekana Torrevieja-Granada-Sevilla-Huelva ja sit tähättäs muutamaks päiväks Malagaan kattoo Vueltan etappeja. Vueltaa seuraille livvuttais takas Torreen ja ihmeteltäs miu viimene lomaviikko treenejä siellä. Ehkä noi tai jotai muuta :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti