maanantai 20. elokuuta 2018

18.8.- Lomalle lonps

Vihdoinki. Tätä kesälomaa olin oottanu iha liia kovasti ja viimeset päivät oli prullista, ku kyttäs kalenterii.

Pakkaamine meni niinku kuuluu ja sain aamulla ryntäillä otsa märkänä laukuu kuntoo. Viimesenä kantona oli viel fillarin polin, joka ei suostunu irtoomaa. Hermo meinas mennä ja säikäytti ett siihenkö se reissu nyt kaatu. Noh, posket tiukaks ja kunno ähkäsy, nii irtoshan se. Huh. Fillari nippuun ja laukkuun.

Juna-asemalla törmäsin Jussiin, joka oli kans matkalla Hki-Vandalle. Matka meniki kivasti tarinoijessa ja hoksattii kumpiki vasta "Seuraavana Tikkurila. Nästa Tikkursby" - kuulutuksesta, ett oli rynnättävä junavvaihtoon. Kerettii kuitenki hyvi. Asemalla erottii ja toivoteltii hyvät matkat.

Luovutin fillarilaukun ja lompsin turvatarkastuste läpi. Kiertelin myymälöi ja keksin ostaa luettavaa ja etin sopivaa adapterii laturii, mut sitä ej löytyny. Pakolline tuli hörpittyy Tammitynnyrissä enneku kone lähti.

Alicantessa Kari oli kentällä vastassa ja ajeltii Torreviejaan Karin asunnolle. Syötii saakeli hyvää evästä, jonka Kari touhus silläaikaa, ku mie taistelin fillarii nippuun. Meni pitkälle iltaan, enneku oltii saatu tavarat setvittyy ja aamuu varte lähtövalmiiks. Pääs hyvällä mielellä nukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti