perjantai 3. kesäkuuta 2016

3.6.2016

2s viikkoa G-hetkeen.

Passi oli lipsahtanu vanhaks ja uus piti hommata. Oli hiukan muuttunut 10 vuoden aikana tuo homma :) Poliisin sivuilta valokuvaamo, räps: "Tuommonen se on...eihän sille minkään voi...", tunnin päästä tekstarilla koodi, joka poliisin nettisivujen hakemukseen, maksu 44 € ja hakemus sisässä. Sormenjäljet piti käydä antamassa asemalla, ku edellisestä kerrasta onneks liikaa aikaa. Viikko ja tekstarilla ilmotus, ett hae passis r-kipsalta :)

Hyvin tuli toukokuussa villarin päällä laitettuu itseruskettavaa. Kelit parhaat miesmuistiin, eli ainakaan viime vuonna ei ollu yhtä lämmintä...vai oliks sillo kuitenki... Tunteja kertyny ja pikkuhiljaa tehojakin, mutta pääpaino jaksamisessa. Pitkää siivua ja usein.

Lihashuolto tahto jäähä pikkusen kehnoks ja käpälät oli melko arkana ja tönköt. Selkä narahti kiinni, eikä satulassa istumisesta tahtonu tulla enää mitää. "Pikkusen" uhkailuu, kiristystä ja rivakkaa /ceelle potkimista vaati, enneku sain varattuu hieronta ajan. Aj, uittu ett teki kipeetä, mut samalla, jo penkissä maatessa helpotti :) Päätin, ett roppa on rouhittava kuntoon ennen reissuun lähtöä, sillä muute ajamisesta ei tuu kyll yhtää mitää. Muutama hieronta ja koko ajan lisää venyttelyy onki tehny hyvää. Kipeethä lihakset edellee on, ku Mika tai Milma nappaa kii, mut ei enää hipaisu herkkinä kuitenkaa :)

Viikon verran jos viel ajelis. Muutama pitempi ja pari lenkkii, jossa vähä tehojaki, nii eiköhän se siinä sitte. Kokonaa en kyll ajamista lopeta ennen Italiaan menoo, ku pahimmat krampit on aiemmin iskeny just treenin keventyessä rajusti. Lyhyttä lenkkii ajan liki joka päivä ihan loppuun saakka, mut tietysti varmistan, ett kroppa on levänny ja läskiä riittää ku VEB starttaa.

Kattelin muute viikolla reittii ja profiilii. Tasasta pätkää en löytäny, vaikk pikkusen etinki. Laskin ett ~215 kilsaa on ylämäkee ja 240 km alamäkee. Pitäs siis olla helppo homma, ku noi alamäkivoittone reitti :) Vauhdinjakooki funtsin ja olevinaa ynnäilin, ett pikku taukojaki olis vara pitää, mutt senki huomas, ettei mitn mahista oikeesti vaik nukkuu. Pikku torkut ehkä, mut tuskin niitäkää...rajuu leikkii :)

Webbikamerassa Stelviolta näkyny monena aamuna uutta lunta ja ennuste povas pahimmillaan metrin uutta lunta ens viikon loppuun mennessä :) Tuskin sentää toteutuu, mutt ehkä jotain kuitenki...pikkuhiljaa alkaa ennusteet ylettää riittävän kavvas ja melko viileeltä jokatapauksessa näyttää. Toivottavasti pikkusen lämpeis kuitenki. Ei hampaita naurata, jos sataa räntää ja lämpö huitelee likellä nollaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti