tiistai 22. syyskuuta 2015

21.9. ma

Aamupalaretkellä postiin kyselemään, kuinka saisin lähetettyä repusta löytyneet telkkarin ja ilmastoinnin kaukosäätimet Antequeraan. "Ei nyt mitenkään, koska tietokone. Palaa myöhemmin." Jaahas, selvä.

Repun läppätaskua availlessani käteen tupsahti siis kaukosäätimiä. Kirjautuessani edelliseen majapaikkaan, ojennettiin minulle avainten lisäksi kaksi kaukosäädintä ja työnsin ne reppuuni. Enpä sitten moisia tarvinnut ja sinnehän ne unohtuivat, kun lähdöh hetki koitti.

Kiinanvalinnasta hain kuitenkin kirjekuoren ja paketoin säätimet sinne. Rauhallisen aamupalan jälkeen lähdin ostoksille ja taas postillekatsomaan tilannetta. Nyt koneet pelasivat. Touhu oli uskomattoman hidasta ja huolimatta 6 virkailijasta, asiakkaita ei "pystytty" palvelemaan järjellisessä ajassa. Hermot menisi, jos olisi kiire johonkin :)

Lopulta yksi virkailija ryhtyi huutelemaan odottaville ihmisille "jotain" ja päätään pyöritellen ihmiset alkoivat poistua paikalta...hetken katseltuani kävelin vuoronumerosta piitaamatta tiskille ja kysyin voisiko kirjeet jättää. Onnistui, mikäli en halunnut lähetystä "kirjattuna". Sopi minulle. Hinta arvottiin ulkomuistista ja mies otti lähetyksen haltuunsa. Toivottavasti menee perille :)

Paluu syksyyn pakottaa hankkimaan pitkää vaatetta, joten kurvailin kaupoille ja tovin kierreltyäni löysinkin päällepantavaa. Samalla retkellä muistin ostaa myös pakkausteippiä pyörän paketointia varten.

Ranta oli nyt arkena hiljainen, eikä valtaosa rannan ravintoloistakaan ollut auki. Ilma olisi kyllä mainio, mutta kun kausi on ohi, niin se on ohi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti